söndag 30 december 2012

Hehehe...

...gött det är, när allt bara snurrar så snabbt runt en så att man knappt hinner reagera.

Det har varit en stressig höst, först en sambo som inte längre vill (igentlig orsak saknas) trots att jag försökt allt. ok, är ingen perfekt människa men va f-n? Har inte haft många förhållanden i mitt liv (typ 2) men just nu känner jag att det kan kvitta, det blir till att återgå till ett destruktivt singelliv...

Sen ytterliggare ett dödsfall i släkten, det får räcka nu är allt jag kan säga om det.

Sen var det jobbet som betedde sig med en makalös uppvisning i dålig tajming och obeslutsamhet. som gjort att det bara för några veckor sedan blev klart hur det blir i framtiden. Jobb kommer finnas men det är verkligen dags att söka nytt, förtroende-kapitalet är slut!

Sen snubblade jag in till en sjukgymnast på grund av en trasig fot (sen 05-06) och hon hittar bara mer och mer fel i min kropp. De fletsa felen härstammar från just fotskadan men inte allt så nu försöker jag (med hennes hjälp givetvis) få ordning på foten-benet-höften-ryggan. Ska bli skönt att ta tag i problemen för uppenbarligen blir man inte yngre.

Men även om kärleken kraschade, jobbet strulade och hälsan inte är på topp så kan jag inte klaga hur mycket jag än vill... för jag har en fantastisk familj och släkt, har ett jobb och mår mycket bra! Jag saknar inte min sambo och tydligen har jag "något" för kela får jag! ;)

På återseende!

/Sebastian  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar